﷽━━━━━━┓
🍃🍂 INFO PENGAOSAN RUTIN SUNNAH KEMIS SORE NEW NORMAL KAGEM UMUM 🍂🍃
┗━━━━━━━━━━━
•••
👤Sareng Kaliyan :
UST. ABUL HASAN AHMAD MZ
Pembina Rumah Belajar Al-Qur’an Khadijah, Yogyakarta, Hafizhahullah
.
📆 Dinten, Tanggal :
Kemis, 22 Syawal 1442 H / 3 Juni 2021
.
⏰ Wanci Tabuh :
16.00 WIB – Ngantos Dumugi Maghrib
.
📖 Kanthi Irah-Irah :
“Wonten Nopo Sakwise Romadhon?”
.
🏨 Mapan ing :
Masjid Ar Royyan Purworejo (MAR)
Kawasan Balle Al Jannah
Jl. Jend. Gatot Subroto No. 370, Baledono – Purworejo
.
📝Nb. :
● Alat komunikasi harap dinonaktifke/disilent supados mboten ngganggu pengajian & shalat
● Parkir kendaraan nurut arahan petugas.
● Jamaah putri mbekto perlengkapan Shalat.
● Mboten wonten dahar sareng-sareng
● Protokol Kesehatan.
● Ingkang taksih gadhah gerah terutama ISPA ampun/mboten rawuh
.
Informasi :
📲 wa.me//6285729912875
.
🍃🌷🍃📌
Dipun Wontenaken Dening:
Takmir Masjid Ar Royyan
Dipun Suport dening :
● Purworejo Mengaji
● Bregodo Ahlis Sunnah Purworejo
Dipun Siaraken Lumantar
◾Facebook Fans Page Info Kajian Sunnah Purworejo (IKSP)
◾Youtube Live Purworejo Mengaji
“Sapa wonge mlaku ana sak nduwure dalan kanggo ngangsu kawruh, bakal digampangake kanggo deweke dalan tumuju marang swarga.”
(HR. Muslim No. 2699)
Monggo sami dipun gethok tularaken pawartos punika marang sanak sedherek lan mitra pitepengan.
Matur nuwun

By admin

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *